Otse põhisisu juurde

Viimane Drupali 6-seeria versioon 6.20 on saadaval

Drupal 6.20 on hooldusväljalase, mis parandab lihtsalt kasutamise käigus avastatud vigu. Turvaparandusi selles tehtud pole, aga uuendamine sellele versioonile on siiski soovitatav.

Selles versioonis tehti muudatusi alamkujunduste pärimistega seotud seadetes, süsteemilogi identiteedi seadistamise toes ning parandati ka Drupal 5-lu uuendamise tuge.

Kokku tehti peaaegu 50 parandust. Lisainfot nende kohta võid vaadata Drupali kodulehel olevast kuulutusest.

Muudatuste nimekiri

Lae alla Drupal 6.20

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Automad 1.10.1 eestikeelne tõlkefail

Andmebaasivaba sisuhaldussüsteem Automad kasutab automaatselt loodud tõlkefaile. Masintõlge on aga paraku just selline nagu ta on ning seega sai seda tõlget veidi kohendatud. Tõlke kasutamiseks peas sa selle ise käsitsi tõlkefailide kausta (automad\ui\lang) tõstma. Momendil seda testi saidil järgi ei proovinud, mis tähendab, et seal võib veel mõningaid naljakaid väljendeid esineda. 😆 Laadi tõlge alla siit . Tõlge sai tehtud versioonile: 1.10.1

Miks eelistada sisuhaldust

WebDeveloperi Blogis ilmus üks huvitav artikkel , mis rääkis sisuhalduse valimisest. Pikemat lugu võid lugeda tollest artiklist ise, aga üks peamine mõte, mis minu jaoks kõlama jäi, on: Ainult staatiline HTML enda enamikel juhtudel ei õigusta - see tekitab hulgaliselt probleeme nii saidi omanikule kui ka palju lisatööd saidi tegijale! Seega kui, staatiline leht on out , siis jääb üle ainult valida sisuhaldus. Kõlab lihtsana? Isegi kui kõlab, siis nii lihtne see siiski pole!

MiaCMS 4.9 on väljas

MiaCMS on saanud uue väljalaske - 4.9. Eesmärgiks on haru stabiilsemaks muutmine. Tehtud muudatused on väiksema kaliibriga. Lisatud on kaks uut moodulit MOStlyCE versiooni on uuendatud ning tõstetud on ka nõudeid serverile. Enam ei piisa ainult PHP4-st, vaid nüüd on vaja MiaCMS-i jooksutamiseks PHP5-te. Uudis MiaCMS-i kodulehel